Karsan, Avrupa’nın En Yenilikçi Ticari Araç Markası Seçildi!

Karsan, Avrupa’nın En Yenilikçi Ticari Araç Markası Seçildi!

“Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde” olma vizyonuyla ileri teknolojili mobilite çözümleri sunan Karsan, başarılarını global ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Karsan, dünya çapında otomotiv, teknoloji, finans gibi farklı sektörlerde üstün performansın takdir edildiği Global Brand Awards 2022’de, “Avrupa’nın En Yenilikçi Ticari Araç Markası” ödülüne layık görüldü. Sürdürülebilir bir gelecek için elektrikli toplu taşıma dönüşümüne öncülük eden şirket, 6 metreden 18 metreye kadar toplu ulaşımın her boyutta ihtiyacına cevap verebilen ilk ve tek Avrupa markası haline gelmesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Yenilikçi e-mobilite çözümleri geliştirerek önce Avrupa’da sonrasında Kuzey Amerika’da var olma yönünde adımlar attıklarının altını çizen Karsan CEO’su Okan Baş, “2022 bizim için emeklerimizin karşılığını aldığımız ve birçok global ödüle layık görüldüğümüz bir yıl oldu. 12 metre elektrikli e-ATA modelimiz ile şehir içi toplu taşımada Sustainable Bus of The Year 2023 ödülünü kazanmıştık. Ardından “Global Business Excellence” ödüllerinde “Olağanüstü Marka Dönüşümü” kategorisinde elektrikli dönüşüm yolculuğumuz “Karsan Electric Evolution” stratejisi ile birinci olmuştuk. Tüm bu başarıların ardından Global Brand Awards tarafından layık görüldüğümüz “Avrupa’nın En Yenilikçi Ticari Araç Markası” ödülü ile birlikte, Karsan markası sadece bizim için değil Türkiye için de bir gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Karsan, son beş yılda yenilikçi teknolojilerle sunduğu mobilite çözümlerinde önemli aşamalar kaydetti ve toplu taşımada küresel çapta elektrikli evrimin öncüsü oldu. Markamızın kazandığı bu son ödül aslında belirlediğimiz vizyonun hem ne kadar doğru olduğunu hem de bir ticari araç üreticisinden çok daha fazlasını pazara sunabildiğimizi gösteriyor” dedi.

Şimdi Ara Whatsapp
AW-16643526629